_Kövess minket
Facebook Logo
Facebook Logo
Facebook Logo
logo
logo

Gyakran ismételt kérdések

Mi a PlayIT Show?

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer nyújt érdekes és változatos programot Budapesten, nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

Hogyan tudok Szépkártyával fizetni?

A Szép-kártyás vásárlásra két opció van:
1. Irodánkban terminálon keresztül
2. OTP vagy K&H Szépkártya applikáción/weboldalon keresztül (pl OTP esetén otpportalok.hu) tudod elutalni számunkra a belépőjegy/jegyek árát.

Az „ előlegfizetés” menüpontban a legördülő menüből kell kiválasztani a MEEX International Kft.-t, majd a megjegyzés menübe kell feltűntetni a vásárolni kívánt jegy/jegyek típusát, valamint az e-mail címed és lakcímed (az e-mail cím a jegy elektronikus úton való megküldéséhez szükséges, míg a cím a számla kiállításához).

A megvásárolt jegy/jegyek, valamint a számla e-mailben kerül kiküldésre.

FONTOS! A jegyvásárlás akkor lesz végleges, ha az adminisztrációs díj is elutalásra kerül a jegyárral együtt!

Amennyiben K&H szépkártyával rendelkezel, úgy vásárláskor a rendszer kérni fog egy kódot, ami az alábbi: 240000340 

Hogyan tudok sajtós jegyet igényelni?

Sajtóakkreditációért a playit@playit.hu címre küldj egy levelet, melyben leírod, hogy milyen médiumot képviselsz, korábban milyen cikkeket, képeket és videókat jelentettél már meg a rendezvényről, és mit tervezel a következő PlayIT-ről lehozni az oldaladon/újságodban. Kérjük, küldd el médiumod statisztikáit, így látogatottságát/olvasottságát is, mert ez alapján rangsoroljuk a kérelmeket. A sajtóakkreditációs kérelmek leadási határideje a rendezvény előtt 5 nappal lejár, ez után nem áll módunk elfogadni. A sajtós jegyet online fogod megkapni.

Hogyan történik az online jegyek becserélése?

Mutasd be a telefonodon a jegyedet a rendezvényre belépéskor. Figyelj arra, hogy a jegy voucher már le legyen töltve, ezzel is gyorsítva a bejutásod a rendezvényre!

Online vettem jegyet, honnan tudom, hogy sikeres-e a vásárlásom?

A jegyvásárlásod akkor tekinthető véglegesnek, ha a fizetési tranzakció sikeres, és megkapod a szükséges visszaigazolást e-mailben. Amennyiben a visszaigazolás egy órán belül nem érkezik meg, ez nem feltétlenül jelenti a vásárlás sikertelenségét. Ilyen esetben, kérjük, ne kezdeményezz újabb vásárlást, hanem lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal: info@festivaltravel.hu. Kérjük, vizsgáld át a leveleződ spam mappáját is, és ha itt sem találod a tranzakciós levelet, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Hánykor kezdődik a rendezvény és meddig tart?

A rendezvény 10.00-18.00 óráig várja a látogatókat. A Collector's jeggyel rendelkezők a rendezvény kezdete előtt 1 órával, azaz már 9.00 órától beléphetnek a PlayIT-ra.

Milyen jegyeket lehet vásárolni?

Normál, Deluxe és Collector’s jeggyel lehet a rendezvényre belépni. Külön kísérőjegy nem létezik a rendezvényre.

A helyszínen tudok jegyet vásárolni a PlayIT-re?

Igen, a helyszínen a pénztárnál egész nap lesz lehetőség jegyet vásárolni. Mindenkinek javasoljuk, hogy vegye meg a jegyét előre online, mert ha egy jegytípus elfogy elővételben, akkor azt már a helyszínen sem lehet majd megvásárolni.
A jegypénztárak a rendezvény napján, reggel 08.00-tól, a rendezvény ideje alatt végig nyitva lesznek.

Mivel tudok fizetni a helyszíni jegypénztárban?

Bankkártyával, készpénzzel és bizonyos pénztárakban szépkártyával is tudsz jegyet vásárolni.

A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít?

A Collectors jegyesek külön karszalagot kapnak belépéskor. Ha más típusú jeggyel rendelkezel, nem fogsz kapni karszalagot, azt ha elmennél - majd később visszajönnél, jelezd kollégáinknak és adnak neked egy visszatérésre jogosító karszallagot.

Mi történik, ha elfelejtem átvenni a Deluxe vagy Collector's jegyemhez járó ajándékcsomagot?

A Deluxe vagy Collector's jegytípushoz járó ajándékcsomagot csak a helyszínen lehet átvenni, 11.00-18.00 között, az Ajándék átvevő ponton. Az ajándék átvételre jogosító vouchert a rendzevényt megelőző napokban küldjük, ezzel a külön voucherrel tudod majd átvenni az ajándékod, így mindenképp töltsd majd le azt is a telefonodra. A rendezvényt követően nem áll módunkban sem kipostázni, sem futárral kiküldeni az ajándékokat.

A standokon lévő akciós árak máshol is érvényesek?

Nem, a partnereink akciói és kedvezményei PlayIT-exkluzívak, azaz kizárólag a rendezvényeken, reggel 10 órától a készlet erejéig érhetőek el a rendezvény helyszínén. A termékek vásárlásához a rendezvényre való belépésre jogosító jegy vásárlása szükséges.

A rendezvényen elhagyott tárgyakat hol keressem?

A rendezvényen talált tárgyakat az információs ponton kell leadni és ott is kell őket keresni.

Hozhatom-e magammal a kedvenc élő háziállatomat is magammal?

Nem. Háziállat behozatala TILOS, kivéve ha program, vagy jóváhagyott cosplayer jelmez indokolja, és a szervezők ezt külön engedélyezték!

Korhatáros a rendezvény?

Nem, nincs korhatár, de 14 éven aluli gyermek csak szülő kíséretével látogathatja a rendezvényt.

Lehet a rendezvényt rögzíteni?

Fényképezni és kamerázni a rendezvényen korlátlanul szabad, sőt köszönjük, hogy erre időt szántok. Kérjük, hogy ezeket az anyagokat küldjétek el nekünk is a playit@playit.hu címre vagy töltsétek fel a rendezvény Facebook eseményébe, hogy közzé tudjuk tenni. Szervezőkkel készített felvételeket csak a hozzájárulásunkkal lehet közzétenni!

Tudok a rendezvényen ételt, italt vásárolni?

Igen, a rendezvények területén a rendezvény ideje alatt büfé üzemel, ahol többek között kávét, szendvicseket, csokit és üdítőket tudsz vásárolni. Karszalagoddal ugyanakkor lehetőséged van kimenni az épületből (és vissza is tudsz jönni), ha másféle felfrissülésre vágysz.

Be lehet vinni ételt és italt a rendezvényre?

A házirendnek megfelelően alkoholt és illegális szereket tilos behozni a rendezvény területére, üdítőből pedig személyenként maximum egy darab fél literes PET palackos üdítőt hozhatsz be. Szendvicset, csokit nyugodtan hozhatsz magaddal.

Lesz a helyszínen ruhatár?

Igen, lesz.