HUMDA Moto Trainer

A HUMDA a közlekedésbiztonság mellett jelentős figyelmet fordít az autó- és motorversenyzésre.  A HUMDA a Moto Trainer segítségével kívánja bemutatni a motorversenyzés világát az érdeklődők számára.

Ez az innovatív megoldás lehetővé teszi, hogy bárki élőben tapasztalja meg a motorversenyzés izgalmát és dinamikáját. A Trainer segítségével a motorozás valósághű és biztonságos élménnyé válik.

A Moto Trainer nem csupán egy motoros szimulátor, hanem egyedülállóan realisztikus megközelítése a motorozásnak. Az egyedi tervezésű szimulátor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fejlesszék vezetési technikájukat és stílusukat különböző versenypályákon, mindezt biztonságos körülmények között.

A szimulátor amellett, hogy szórakoztató egyben edzőeszköz is, mely segíti a motoros versenyzőket, hogy javítsák vezetési képességeiket versenyszituációkban és felkészüljenek a valós kihívásokra.

Road Safety – a biztonság az első

A HUMDA kiemelt küldetése, hogy támogassa a gyermekek biztonságos közlekedésre való nevelését. A korosztályi jellemzőknek megfelelő tanterv kidolgozása és annak használata a közlekedési balesetek megelőzése és elkerülése érdekében hasznos. A HUMDA létrehozta a „Road Safety – a biztonság az első” elnevezésű közlekedésbiztonsági edukációs projektjét, amely az óvodásokat és az alsó tagozatos általános iskolás tanulókat szólítja meg. Közlekedési ismeretek átadásában kiemelkedően jártas szakemberek tartanak foglalkozásokat a kitelepülésen az érdeklődő gyermekek számára.